Social Label

12-09 t/m 29-11

Presentatie van designlabel Social Label met een gedicht van de dichter des vaderlands Anne Vegter. Social Label verbindt ontwerpers aan bijzondere makers, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dit levert mooie en waardevolle designproducten op, gepresenteerd met oprechte trots.

Social Label toont op innovatieve wijze hoe een inclusieve samenleving eruit kan zien. De initiatiefnemers Petra Janssen (Studio Boot) en Simone Kramer (C-mone) menen dat ons welbevinden, samenhangt met de manier waarop we produceren en consumeren.

 

Op zondag 29 november organiseert Social Label een publiekscollege rond het thema de inclusieve maatschappij: Wat is een glimlach waard?  Gastspreker is Professor Jac van der Klink verbonden als bijzonder hoogleraar Psychische Gezondheid en Duurzame Inzetbaarheid in Arbeid aan Universiteit van Tilburg. Hij richt zich op onderzoek naar factoren die van invloed zijn op participatie in werk. Psychische gezondheid speelt daarbij een belangrijke rol. Daarnaast onderzoekt hij de toepassing van interventies in de praktijk van ondernemingen.

Aanvang: 15:00 uur. Vooraf opgeven via aanmelden@sm-s.nl onder vermelding van 'Publiekscollege Social Label'

 

Geluksvisie: EEN ECONOMIE DIE DE SAMENLEVING VERBETERT, LAAT NIEMAND AAN DE KANT STAAN.

 

www.sociallabel.nl

Presentatie Social Label
Hosti, proef en deel
Petra Janssen