Meedoen?

Reinventing Happiness is een doorlopend onderzoek waarbij de betrokken kunstenaars op verschillende momenten en om verschillende redenen uw hulp, expertise of mening kunnen gebruiken. Ook is er binnen een aantal projecten ruimte voor uw eigen, creatieve inbreng.

Momenteel zijn er vier oproepen om aan mee te doen:

Zoekt u geluk dicht bij huis? Een beetje meer groen in uw omgeving helpt al enorm. Niet alleen voor onze eigen gemoedsrust maar ook voor het behoud van de ecologie in de stad. Kunstenaar Frank Bruggeman roept daarom op om uw voortuin te onttegelen. Er is al een winnaar van de wedstrijd, maar wie toch nog wil aansluiten kan hier binnenkort een ontwerp van de kunstenaar downloaden en zelf aan de slag gaan. Uiteraard met veel aandacht voor wilde natuur in de tuin.

Bent u ook van mening dat geluk te veel wordt opgelegd en ingevuld? Jeanne van Heeswijk en Paul De Bruyne zoeken deelnemers die zich willen aansluiten bij de Soldaten van het Geregisseerd Geluk om op zaterdag 3 september deel te nemen aan de Geluksparade in het centrum van 's-Hertogenbosch. Op zaterdagmiddag 2 juli, zaterdagmiddag 27 augustus en vrijdagavond 2 september vinden er repetities plaats in het museum. Een keer bij een repetitie aanwezig zijn is voldoende om deel te nemen aan de uitvoering op 3 september. U wordt ontvangen met een hapje en een drankje en bent verzekerd van een unieke ervaring!

Bent u een sporter of heeft u een geliefd persoon in het verzorgingshuis? En bent u ook ge├»nteresseerd in een andere kijk op vrijwilligerswerk? Kijkt u dan eens naar de Sociale Sportschool, het project van Sjaak Langenberg en Ros├ę de Beer. Zij gaan in het najaar weer nieuwe bootcamps organiseren.

Aanmelden voor een van de projecten of voor meer informatie kan via: aanmelden@sm-s.nl