Bootcamps Sociale Sportschool smaken naar meer

In samenwerking met de lokale ouderenzorgorganisaties Van Neynsel en Brabantzorg en sportschool Wladimirov Fitness & Wellness zijn vier geslaagde try out bootcamps georganiseerd. De reacties waren alom lovend.

‘Ik zou me nooit hebben opgegeven voor vrijwilligerswerk, maar dit vind ik top. Ik kom alleen maar in woonzorgcentra als er een stembureau is.’
Sporter

‘Mijn moeder is 95. Ze doet normaal nooit aan dingen mee, maar dit vindt ze geweldig.’
Mantelzorger

‘Beweging is belangrijk voor zowel medewerkers als ouderen. Van tevoren hebben ouderen vaak geen zin in een activiteit. Maar je ziet wat er nu gebeurd. Wanneer is de volgende keer? vragen ze.’

Medewerker ouderenzorgorganisatie

Samen met de huidige partners en andere lokale partijen wordt onderzocht hoe de Sociale Sportschool een structureel karakter kan krijgen en kan uitgroeien tot een landelijk platform waar meerdere sportscholen, bootcampclubs, en ouderenorganisaties zich bij kunnen aansluiten. Uit de try outs is gebleken dat de Sociale Sportschool ook een interessante vorm van bedrijfsfitness is voor ouderenzorgorganisaties.

Meedoen of benieuwd naar het vervolg? Kijk op www.socialesportschool.nl en facebook.com/socialesportschool. Of stuur een mail naar info@socialesportschool.nlDe Sociale Sportschool verbindt sporters, ouderen en mantelzorgers.