Doe mee met de Sociale Sportschool!

De Sociale Sportschool verbindt sporters, ouderen, en mantelzorgers. Sporters nemen ouderen mee op bootcamp onder deskundige leiding van Youri Wladimirov.

Meld je aan via het onderstaande inschrijfformulier.

Bootcamp - De sporters combineren een goede work out met een sociale activiteit. De bootcamp is uitermate geschikt voor ouderen die in een rolstoel zitten. Ook als zij zelf niet meer actief kunnen sporten kunnen ze zo toch een sportieve activiteit meemaken. Bent u als oudere geïnteresseerd in deze activiteit, of ben je een sporter met een sociaal hart? Geef je dan op voor een bootcamp:

zondag 25 sept om 10:30 uur Bootcamp met sporters en ouderen in rolstoel. Startlocatie: Noorderkroon, Manis Krijgsmanhof 71​​, 5233 BR ’s-Hertogenbosch.

zaterdag 1 okt om 10:30 uur Bootcamp met sporters en ouderen in rolstoel. Startlocatie: Park Eemwijk, Eemweg 114, 5215 HR 's-Hertogenbosch.

Bootcamp light - Naast de bootcamp met sporters en ouderen heeft de Sociale Sportschool de bootcamp light ontwikkeld: een buitenactiviteit voor familie en mantelzorgers samen met ouderen onder leiding van Youri Wladimirov. Ook hier worden geen grote inspanningen van ouderen verwacht. Dus wil je met pa of ma, opa of oma deelnemen aan een bijzondere sportieve activiteit? Geef je dan op voor een bootcamp light:

maandag 19 sept om 19:00 uur  Bootcamp light met mantelzorgers en ouderen in rolstoel. Startlocatie: Nieuwehagen, Gervenstraat 2, 5211 PD 's-Hertogenbosch

zondag 2 okt om 10:30 uur Bootcamp light met mantelzorgers en ouderen met rollator. Startlocatie: Park De Taling, De Eendenkooi 2, 5223 KG 's-Hertogenbosch

Doe mee!

Aanmelden voor de bootcamps kan bij de receptie van de deelnemende woonzorgcentra, bij Sportschool Wladimirov Fitness & Wellness of via het onderstaande inschrijfformulier.

Deelname is gratis. Supporters zijn ook van harte welkom. Vragen? Mail naar info@socialesportschool.nl

De Sociale Sportschool is een initiatief van het kunstenaarsduo Sjaak Langenberg & Rosé de Beer als onderdeel van het programma Reinventing Happiness van het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch. Brabantzorg, Van Neynsel en Wladimirov Fitness & Wellness zijn partners in het project.

https://youtu.be/2yqZ4IPp9A8
Sociale Sportschool Teaserfilmpje
Sociale Sportschool flyer